TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Forged staat voor vakmanschap en ambacht. De messen zijn authentiek, ze zorgen voor een bepaalde aantrekkingskracht waar je niet om heen kunt.

Bij de serie Intense van Forged is een mooie combinatie qua uiterlijk toegepast. De gehamerde look is aanwezig, maar wel minimaal. Het mes neigt qua look en feel naar een traditioneel koksmes, maar heeft toch die subtiele gesmede accenten welke juist zo kenmerkend zijn voor Forged. Bij deze serie is de krop dicht afgewerkt en mooi gepolijst. De manier van smeden is exact hetzelfde als bij de andere series, alleen wordt het lemmet aanzienlijk meer gepolijst wat zorgt voor een wat rustigere uitstraling dan de Olive serie. Ben je op zoek naar een bijzonder mes wat best mag opvallen qua uiterlijk, maar dan wel op een subtiele manier dan is de Intense serie zeker iets voor jou.

De Olive serie van Forged is een zeer geslaagde samensmelting van robuust staal met prachtig olijfhout, wat een warme en moderne uitstraling geeft. De Olive serie heeft een grote diversiteit aan messen. Olijfhout wordt gekenmerkt door een mooie en karakteristieke houtstructuur. In iedere keuken zal een Olive Forged mes een regelrechte blikvanger zijn. Met de Olive serie kies je voor een robuust, maar door het hout ook een verfijnd en stijlvol mes. Snijplezier gegarandeerd!

Forged

   

Artikelen 1 tot 30 van 34 in totaal

  1. 1
  2. 2

   

Artikelen 1 tot 30 van 34 in totaal

  1. 1
  2. 2
web-monitoring-ok