TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.GrillGrate BBQ Roosters

Met de prijswinnende GrillGrate is het grill rooster opnieuw uitgevonden. De ribben van de GrillGrate concentreren de warmte, terwijl het grilldeck de doorslaande vlammen dempt. Vleessappen blijven behouden en het vlees droogt niet uit. Met de GrillGrate grillt u ruim 30 graden heter, waardoor het vlees snel dicht schroeit en de smaak en sappen optimaal behouden blijven. Daardoor een extra mals en smaakvol stukje barbecue vlees, dat er ook  prachtig uitziet met het professionele grillpatroon. Grillen als een echte chef!

De GrillGrate is ook perfect om boven open vuur te gebruiken. Door de vlamwerende eigenschappen kan er snel worden gebarbecued, zonder dat het vlees verbrand. Ideaal voor wandel of avonturentocht. Of op de camping. Kijk ook op facebook. De GrillGrate barbecue roosters passen op iedere hout- houtskool en gasbarbecues. Zo zijn er bijv. GrillGrates speciaal op de roostermaat van Weber en Big Green Eggs.

Grillgrates = Perfecte sear marks & Gelijkmatige hitteverdeling. Malser & Sappiger vlees. Meer hitte & geen Flare-ups. Handig kliksysteem & Reversible. Meer controle & Flexibiliteit. Geen roest & Makkelijk schoon te maken.

GrillGrate BBQ Roosters

   

Artikelen 1 tot 30 van 59 in totaal

  1. 1
  2. 2

   

Artikelen 1 tot 30 van 59 in totaal

  1. 1
  2. 2
web-monitoring-ok