TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.HEATSTRIP

Het eerste model, de HEATSTRIP indoor, is ontworpen om alleen binnenshuis te gebruiken en was meteen een succes. Ingenieurs en architecten ontworpen deze elektrische verwarming voor serres, scholen, receptie's en vele andere objecten in Australië en Nieuw-Zeeland.Een logisch vervolg was de ontwikkeling van de HEATSTRIP voor buitenshuis. Het buitenmodel moest wel een veel hogere werkingstemperatuur bereiken. Dit zorgde voor unieke technische uitdagingen en vele ontwikkelings- en testuren zijn er in gestoken om dit revolutionaire model te perfectioneren.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een groot aantal verschillende heatstrips. Er zijn 4 verschillende series HEATSTRIP voor uw terras: De Elegance, Design, Max en de Intense. Daarnaast is er voor de zwaardere weersomstandigheden een unique gasheater ontwikkeld die zelfs geselecteerd is voor de Good Design Australia. Voor binnen is er dan de HEATSTRIP Indoor. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, u zult in staat zijn om de binnen- of buitenverwarming te vinden binnen de uitgebreide selectie van oplossingen.

Thermofilm is er terecht trots op dat HEATSTRIP het originele ontwerp is van dit type product, het nummer één merk voor betrouwbaarheid en stevig gevestigd is als marktleider op internationaal niveau.

HEATSTRIP

   

Artikelen 1 tot 30 van 61 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

Artikelen 1 tot 30 van 61 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
web-monitoring-ok