Merken

Een assortiment samengesteld vanuit ervaring, testen en liefde voor alles wat te maken heeft waardoor je het meeste uit je buitenkoken en buitenleven kan halen.

Met voor iedereen wat wils. Wat je voorkeuren ook zijn, zodat het het beste bij jouw levensstijl past. Kolen, gas, electrisch - luxe, eenvoud, outdoor fun, family - design, robuust, duurzaam & MORE! Diversiteit voor je gehele outdoor inrichting.

Ons assortiment is daarnaast ook samengesteld aan de hand van het uitgebreidt testen van alle producten die we verkopen. Hierdoor zul je bij ons wellicht enkele merken tegenkomen die je nog niet eerder hebt gezien en bijv. een aantal hele bekende merken missen. Als je zelf een product test, kom je er heel snel achter wat bijv. qualiteit is, wat de grote & kleine verschillen zijn en unieke features van soortgelijke producten. Aan de hand daarvan kunnen wij een breed assortiment aanbieden waar we volledig achter staan, met de beste prijs - kwaliteitsverhouding.

Roost Buitenkoken heeft een ruim assortiment op het gebied van Barbecues, buitenkeukens, terrasverwarmingen en nog veel meer. Wij zijn enige (web)winkel van Nederland die beschikt over het gehele assortiment van de merken Grand Hall, Heatstrip, Crossray, Camp Chef, GrillGrate en Le Maitre. Kunt u een product niet vinden op onze site? Neem gerust contact op, waarschijnlijk is het product wel leverbaar maar staat het (nog) niet op de site.
Filteren
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 115

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 115

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst