TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

10% korting op het gehele assortiment! Gebruik de kortingscode: NAZOMER10

Product was successfully added to your shopping cart.BBQ Tuinhaarden

Buschbeck is beroemd en bekend om hun robuuste design en opmerkelijke vakmanschap. De bijzondere kwaliteit en hoge veiligheidsnormen van Betonnen Buschbeck tuinhaarden en grills maken dat een Buschbeck generaties meegaat. Met een Buschbeck van beton bouwt u een monument van gezelligheid in uw tuin. Een vuurplaats en houtskoolgrill in één: 500 kilo pure gezelligheid.

De degelijke Duitse Betonnen Buschbeck kookplaats is het middelpunt van al uw etentjes, feesten en evenementen in huiselijke sfeer. Kook heerlijke gerechten op houtvuur, houtskool of met het de handige gasbrander en verwarm tegelijkertijd uw gasten.

Een Buschbeck van beton is weerbestendig, makkelijk schoon te maken en zomer en winter te gebruiken. Buschbeck's behouden jarenlang hun goede looks en functionaliteit, zelfs bij intensief gebruik.

In de webshop de Betonnen Buschbeck Las Palmas, Cortina, Valencia, Carmen, Stockholm, Elba, Wellington, Rondo, Luzern, Venedig en alle Buschbeck accessoires. Meer over Buschbeck op onze facebook

500 kilo betonnen gezelligheid.

BBQ Tuinhaarden

   

Artikelen 1 tot 30 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2

   

Artikelen 1 tot 30 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2