TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.BBQ Tuinhaarden

Buschbeck is bekend om hun robuuste design en opmerkelijke vakmanschap. De bijzondere kwaliteit en hoge veiligheidsnormen van Betonnen Buschbeck tuinhaarden en grills maken dat een Buschbeck generaties meegaat. Met een Buschbeck van beton bouwt u een monument van gezelligheid in uw tuin. Een vuurplaats en houtskoolgrill in één: 500 kilo pure gezelligheid.

De degelijke Duitse Betonnen Buschbeck kookplaats is het middelpunt van al uw etentjes, feesten en evenementen in huiselijke sfeer. Kook heerlijke gerechten op houtvuur, houtskool of met het de handige gasbrander en verwarm tegelijkertijd uw gasten. Een Buschbeck van beton is weerbestendig, makkelijk schoon te maken en zomer en winter te gebruiken. Buschbeck's behouden jarenlang hun goede looks en functionaliteit, zelfs bij intensief gebruik.

De Betonnen Buschbeck heeft verschillende varianten zoals de: Capri, Las Palmas, Cortina, Valencia, Carmen, Stockholm, Elba, Wellington, Rondo, Luzern en de Venedig. Kijk ook eens naar de extra mogelijkheden van de buschbeck bij de accessoires. 

Nieuw in het assortiment: De le maitre multi-oven. Deze multi-oven transformeer je in een handomdraai van oven naar rookoven, van rookoven naar bbq, van bbq naar teppanyaki en vervolgens naar een prachtige terrashaard.

BBQ Tuinhaarden

   

Artikelen 1 tot 30 van 37 in totaal

  1. 1
  2. 2

   

Artikelen 1 tot 30 van 37 in totaal

  1. 1
  2. 2
web-monitoring-ok