The Bastard Urban Solo Large Complete 2022

The Bastard Urban Solo Large complete

€ 1.349,00

Dit nieuwste model met een multilevel cooking system, charcoal basket in twee zones en platesetter met dubbele functie als panhouder.

Als je de Bastard wil inbouwen en echt alles uit The Bastard wilt halen, graag voor meerdere mensen kookt en je hebt de ruimte? Dan is de Bastard Urban Solo eigenlijk de enige keus. Een aanwinst voor in je tuin of op je terras.

Doordeweeks besteld voor 12:00, zelfde dag verzonden.

Details

Op zoek naar de perfecte barbecue voor jou en je gezin? De ideale grootte zorgt ervoor dat elk culinair gerecht te maken is.

NIEUW IN 2022: MULTILEVEL COOKING SYSTEM Maak optimaal gebruik van je roosters met ons Multilevel Cooking System – een modulair systeem dat je Bastard transformeert in een alleskunner. Zo maak jij je ideale rooster opstelling voor elke complete maaltijd in één sessie.

Deze Bastard heeft de beschikking over een Precision Top die nauwkeurig instelbaar is op iedere temperatuur. Daarnaast is het "vilt" luchtdicht en slijtvast en gaat langer mee dan ooit tevoren en wordt het nieuwe Large model geleverd met houtskoolmand & Multi Level system (welke het je nog makkelijk maakt om houtskool bij te vullen en kleine deeltjes uit te schudden), een asopvangmand en een plate setter waarmee je indirect kunt grillen. De Bastard is gemaakt "to last" met levenslange garantie. Zo bestaat de dome uit extra dik, hoogwaardig keramiek en is het handvat van duurzaam, hoogwaardig en hygiënisch bamboehout.

  • Inclusief Square Plate Setter
  • Inclusief Ash Lifter
  • Inclusief Houtskool Mand
  • Rooster ⌀ 49cm
  • Rooster Dikte 7mm

Aanbevolen toebehoren

+
All-Round BBQ Workshop: 01-06-2024
100%
Regular Price € 99,00 Special Price € 89,10
=
Korting: € 89,10
Totaalprijs:
€ 1.349,00

Reviews

Meer informatie

Meer informatie
Merk The Bastard
GTIN/ean 8720365856228
SKU BU202
Afmeting Kookoppervlak ⌀ 49cm
Extra Warmhoud-, indirect grillrooster Nee
Aanvullende Functies Thermometer in Deksel, Mogelijkheid voor Rotisserie