TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Retourneren

Wanneer u in onze webshop een product aanschaft, maar u uw product wilt retourneren heeft u het recht om aanspraak te maken op het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht geeft u het recht om binnen een termijn van 20 dagen na aankoop het product te ruilen of het aankoopbedrag terug te krijgen zonder opgave van reden. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen.

Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen.

Voorwaarden voor herroepingsrecht

Om gebruik te kunnen maken van het herroepingsrecht dient er aan bepaalde voorwaarde voldaan te worden:

 • Op het herroepingsrecht kan alleen aanspraak worden gemaakt 20 dagen na aanschaf.
 • Het product is privé aangeschaft. Zakelijke klanten kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht.
 • Het recht om het volledige aankoopbedrag vervalt wanneer wij zichtbare gebruikssporen zoals beschadigingen, missende accessoires of een ontbrekende originele verpakking constateren. In dat geval ontvang je een deelvergoeding.

Uitzonderingen

 • Diensten waarvan de uitvoering met toestemming van u is begonnen (bijv. Op maat maken van een product zoals GrillGrate.)
 • Op maat gemaakte producten
 • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals barbecues welke gebruikt zijn.
 • Zakelijke klanten

Kan ik mijn fysieke winkelaankoop retourneren?

Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op aankopen via een webshop. Echter zijn wij bereid om uw fysieke winkelaankoop terug te nemen onder bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn vrijwel hetzelfde als het terugnemen van producten welke online zijn gekocht.

Indien u niet zeker bent u wij uw product terugnemen, kunt u contact opnemen of langskomen met uw product.

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

In geval van een herroeping ontvangt u de meeste betalingen terug. De kosten waar u recht op heeft om terug te krijgen is het bedrag van het te retourneren product inclusief leveringskosten voor de heenzending. Hierbij zijn er enkele kosten waarvan u het bedrag niet terugkrijgt:

 • Producten waarvan een zegel verbroken is
 • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals barbecues welke gebruikt zijn.
 • Meerkosten voor bijzondere verzendopties
 • Installatie- en inbouwkosten

Het terugboeken van uw aankoopbedag zal zo spoedig mogelijk geschieden en uiterlijk binnen 20 dagen nadat u hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht en de retour ontvangst, teruggestort worden. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. De kosten hangen hierbij af van het gewicht en omvang van de verpakking.

web-monitoring-ok