TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Verlichting

Deze elegante in Nederland ontworpen buitenlampen met kunststof lampenkap en robuust RVS, maken GACOLI echte eyecatchers voor de tuin of terras, ook als het niet donker is. Lekker lang buiten zitten, dezelfde warmte en gezelligheid van binnen en milieubewust. Daarnaast heeft GACOLI een EMU(Energy Management Unit) ontwikkeld voor elk model, voorzien van hoogwaardige zonnepanelen, een intelligente accu en duurzame LED lampen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een handige afstandsbediening met dimfunctie of een automatische schemerschakelaar zodat u maximaal kunt genieten van het buitenleven.

De unieke snoerloze buitenlampen van GACOLI zorgen voor een revolutie in buitenverlichting en werken 100% op zonne-energie. Vanaf nu is er geen elektriciteit, geen installatiewerk of bekabeling meer nodig voor sfeervolle buitenverlichting. Zoek een mooie plek buiten, plaats de lamp en de zon doet de rest!

De robuuste design lampen hebben per serie een uniek ontwerp, gemaakt van sterke materialen zoals o.a. RVS. Daarnaast geven ze veel sfeer en kunt u ze het hele jaar door, in weer en wind, buiten laten staan. Dat is pas comfort!

Verlichting

   

6 artikel(en)

   

6 artikel(en)

web-monitoring-ok