TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Onverwoestbare Duitse degelijkheid, dat is waar Buschbeck al jaren voor staat. De Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw omdat Buschbeck het enige merk in Europa is, waarvan de haarden van beton zijn voorzien van een dubbelwandige constructie. Daardoor kunt u veel verschillende soorten brandstoffen gebruiken met uw Betonnen Buschbeck BBQ zoals hout, houtskool, briketten en zelfs gas door middel van optionele Buschbeck gasinzet!

Iedere Buschbeck betonnen bbq of betonnen haard wordt geleverd als een strak pakket, ingewikkeld in krimpfolie. Alle onderdelen voor het opbouwen van de Buschbeck zitten in dit pakket gepakt. Slecht enkele onderdelen hoeven te worden vastgezet met cement mortel en is snel op te bouwen door 2 personen. 

De Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues voldoen aan de strenge Duitse TUV / GS Veiligheidscertificering Standaard.

Buschbeck

   

Artikelen 1 tot 30 van 42 in totaal

  1. 1
  2. 2

   

Artikelen 1 tot 30 van 42 in totaal

  1. 1
  2. 2
web-monitoring-ok