Crossray+ by Heatstrip

De Crossray+ barbecue is uitgerust met het gepatenteerde Crossray-systeem, wat gebruik maakt van infrarood branders die aan de zijkanten van de barbecue zijn gemonteerd. Omdat de branders infrarood zijn, zijn ze superieur ten opzichte van traditionele open vuurbranders. Infrarood hitte penetreert je voedsel, oftewel, het kookt het van binnenuit, terwijl een normale brander alleen de lucht om het eten heen verwarmd. Dit zorgt voor het uitdrogen van je eten. De Crossray+ infrarood branders zijn ook efficiënter en grillen sneller dan traditionele branders. Hierdoor is het eten sneller klaar en verbruik je veel minder gas. Omdat de branders niet direct onder het kookoppervlak zitten, zullen vetten en sappen niet op de branders vallen. Rook zal flink afnemen en de vlammen die uw vlees verbranden zullen verdwijnen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)