Camp Chef explorer dubbele gaspit

Meer afbeeldingen

Camp Chef explorer dubbele gaspit
€ 249,95
De nieuwe Camp Chef Explorer dubbele gaspit is nu ook in Europa. Na een succesvolle introductie in de VS is de Explorer dubbele gaspit klaar om Europa te veroveren. met de Camp Chef Stove is het mogelijk om een waar feestmaal te berieden voor het hele gezin. De degelijke Stove geeft je de mogelijkheid om verschillende producten tegelijk te bereiden dankzij de twee 6.45kW gasbranders. Met enorme mogelijkheden qua accessoires zal de stove nooit vervelen. Denk aan een op maat gemaakte pizza oven, grillplaat, Dutch Oven, Grillbox of Hotpot, we hebben het allemaal!
Beschrijving

Details

Met de Camp Chef Explorer dubbele gaspit is het mogelijk om een waar feestmaal te bereiden voor het gehele gezin. De degelijke Camp Chef Explorer Stove geeft je de mogelijkheid om verschillende producten tegelijktijdig te bereiden dankzij de twee 6,45KW gasbranders.

De Camp Chef Explorer Stove is een degelijke gaspit welke uitgerust kan worden met verschillende accessoires zoals een professionele Grill Box of een Pizza buiten oven.

Kenmerken:
-Twee 6,45KW roestbestendige aluminium branders
- Vierkant brander oppervlak voor het kunnen plaatsen van accessoires
- Windscherm aan drie kanten
- Aanpasbare/verwijderbare onderstel voor eenvoudig transport en opberging
Stevige stalen constructie
- Direct te gebruiken zodra uit verpakking komt
- Aanpasbare temperatuur

Specificaties:
- Totale output: 12.9 kW
- Kook oppervlakte: 36 x 81 cm
- Hoogte: 74 cm 
- Gewicht: 16.3 Kg

Beoordelen
Gerelateerde Producten