David speelt met vuur

Meer afbeeldingen

David speelt met vuur
€ 24,95
Masterchef finalist David Pauka komt met een fantastisch boek voor de barbecueliefhebber. Of je nu een fanatieke grillmaster bent of pas net je eerste BBQ hebt aangeschaft, in dit boek staan genoeg lekkere recepten voor iedereen. Grillen was nog nooit zo lekker!

David Speelt met Vuur, dat is de titel van het eerste kookboek van Masterchef Holland finalist David Pauka. Een boek vol tips en 65 recepten voor de barbecue en grill. Weg met de gemarineerde speklapjes, de worstjes en de kilo-knallers op de barbecue. Hallo vitello tonato, bavette en watermeloen!

Na zijn avontuur bij het televisieprogramma Masterchef Holland, waar hij het tot de finale schopte, begon David Pauka een eigen bedrijf; Grillsupport. Hij geeft workshops, verzorgt catering voor particulieren en bedrijven en voorziet iedereen die dat wil (en niet wil) van tips en adviezen. Een kookboek kon niet uitblijven. David heeft een missie. David speelt met vuur!
Beschrijving

Details

Het boek "David speelt met vuur" is een prachtig boek met 65 heerlijke recepten geschreven door Masterchef finalist David Pauka. Een echte aanrader voor de liefhebber van grillen en lekker eten. 

Beoordelen