TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Bastard

   

5 artikel(en)

 1. The Bastard one minute lighter

  We weten het allemaal wel, het aansteken van kolen blijft lastig. Niet met deze Bastard one minute lighter. Met deze one minute lighter heb je geen gedoe meer met aanstekers en lucifers. Natuurlijk is deze one minute lighter ook te gebruiken om een vuurtje te maken in een openhaard of vuuschaal. Alles binnen 1 minuut in vuur en vlam.

  € 59,95
 2. The Bastard Grill Elevator Large

  De Grillverhoger van The Bastard is een extra etage bovenop je rooster. Zo heb je 60% extra grill oppervlakte en kun je vlees, vis en groente wat verder van het vuur plaatsen voor een langzamere garing of om warm te houden. Met de extra etage kun je veel bereiden op je kamado en scheid je verschillende producten makkelijker.
  € 39,95
 3. The Bastard Urban Large Complete 2020

  Als je echt alles uit The Bastard wilt halen, graag voor meerdere mensen kookt en je hebt de ruimte? Dan is dit formaat eigenlijk de enige keus. Een aanwinst voor in je tuin of op je terras. Inclusief tafels en onderstel. Inclusief Tafels & Onderstel.
  € 1.349,00
 4. The Bastard Urban Medium Complete 2020

  Als je echt alles uit The Bastard wilt halen en graag voor meerdere mensen kookt, dan is dit formaat de perfecte keus. Een aanwinst voor in je tuin of op je terras. Compleet met onderstel en zijtafels.
  € 1.099,00
 5. The Bastard Urban Compact Complete 2020

  The Bastard Compact Urban 2020 inclusief Tafels & Onderstel. Het nadeel van een Bastard is dat je serieus goed in koken wordt. Dat betekent dus dat je die kleffe hamburgers en snelle grills bij je vrienden snel zat bent. De Bastard compact is dan de uitkomst. Thuis een Bastard, overal een Bastard. De compact neem je gemakkelijk overal mee naartoe en je hebt genoeg ruimte om te koken voor een groep van 5. Dus als er een balkonfeestje bij je vrienden wordt gepland kan jij de Bastard uithangen. Ze zullen je dankbaar zijn.
  € 649,00

   

5 artikel(en)

web-monitoring-ok